Over Pondok Engineering

Pondok Engineering is in 2007 opgericht door Erik Huizinga. Pondok is de letterlijke vertaling van ‘huisje’; welke door veel van zijn bekenden gebruikt werd als zijn bijnaam. Na een studie voor Bachelor of Automotive Engineering is hij enkele jaren werkzaam geweest als contructeur/ontwerper in de machinebouw. Hier zijn de wortelen gelegd voor het opstarten van Pondok Engineering. De gedrevenheid en ondernemingszin die hier elke keer naar boven kwamen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat de knoop werd doorgehakt om een eigen bedrijf op te zetten. Naast Pondok Engineering is hij momenteel nog werkzaam bij Neopost Technologies BV te Drachten. Dit zorgt, naast een solide ondergrond, voor een goede ondersteuning om ‘up to date’ te blijven in de techniek. Op deze manier blijft het contact bestaan met de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Pondok

Pondok Engineering richt zich op de ontwikkeling van nieuwe producten voor de industriële- en consumentenmarkt. Hierbij wordt nauw samengewerkt met partners om de ideeën zo succesvol mogelijk op de markt te kunnen brengen. Door met derden samen te werken kun je de kennis van elkaar gebruiken. Dan kun je Een klein bedrijf met een grote visie.

Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur: ‘De kleinen groeien door eendracht, de grootsten gaan ten onder door tweedracht’

plaatje1.
Bosweer 25 - 8426 GS - Appelscha
Tel: +31 (0)6-23440078 - E-mail: info@pondokengineering.nl