PROfence

Maak uw (tuin)scherm dynamisch! Een standaard schutting, tuinscherm, windscherm of andere afscherming in een tuin is meestal erg nadrukkelijk aanwezig. Het zijn grote en opvallende objecten die meestal als doel hebben om licht, zicht of de wind weg te nemen. Maar wat als het nu windstil is? Wat als men even niet achter een schutting wil zitten?

PROfence is de oplossing! Een compleet scharniersysteem waarmee op een betaalbare manier zelf een shutter scherm gemaakt kan worden. De planken kunnen roteren en daarmee dus in elke gewenste stand vastgezet worden, van volledig open tot volledig dicht. Het systeem is zó ontworpen dat het te gebruiken is in combinatie met standaard verkrijgbare tuinmaterialen, dus ook alle maten tuinplanken. Alles kan in dezelfde stijl worden uitgevoerd als de rest van de omgeving, zowel op hout als kunststof.

De scharnieren worden op beide uiteinden van een plank geschroefd en daarna tussen de palen geplaatst. Een kabel verbind de scharnieren onderling, hierdoor ontstaat het shutter systeem.
Zelfs in bestaande situaties is het PROfence systeem toepasbaar; bouw een bestaande schutting om met PROfence naar een flexibel shutter systeem. De mogelijkheden met het PROfence systeem zijn eindeloos: verticaal, horizontaal, breed, kort, hoog, laag....
Het PROfence systeem bestaat uit twee kits: een start-kit en een plank-kit. Bij elk scherm is één start-kit nodig, dit bevat o.a. de vergrendeling. Afhankelijk van het aantal planken is ook het aantal plank-kits nodig. Het product is op elke situatie aan te passen.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de productiefase van het product. We verwachten binnen korte tijd met het product op de markt te komen.

plaatje1.

Maak een tuinscherm dynamisch, maak het met PROfence!

plaatje1.
Wester Es 6 - 8426 BK - Appelscha
Tel: +31 (0)6-23440078 - E-mail: info@pondokengineering.nl